Sista kvällen som 13: åring, Känns toppen!

Nu ligger man här i sängen med ska fötters med therese, haha! Ligger och njuter av min sista timme som 13 år kanske man kan säga. Nu ikv har vi bakat tårta och gjort choklad mouse. Smakade mycket kaffe verkligen så inte så lyckat och att jag råka knäcka ett ägg i kylen...haha jag tappa den så vart as kladdigt :D Tryckt i mej kina mix också. Även om jag äter och äter så blir jag aldrig mätt! Min mage ligger och kurrar hela tiden. Man kan tro att jag har mask. Och ordet mask låte så himla vidrigt! Hha kuul.. Imorn kommer det gärster förhoppningsvis (a' och jag ska ha det bäst någonsin! Ha en bra helg, det ska jag ha gonatt (och bara för att kag bliggar på Ipaden kommer hela texten att sitta ihop, inte det snyggaste direkt)

HÖST







(Halv suddiga men mina!)

Fin vänder :D

Hade roligt med sminket och ska snart klä på mej nått bättre än mjukisbyxor.
Det är jätte varmt ute, jätte härligt men här ska städas innan man ska vara ute!

Imorn fyller jag år också :D längtas!


Godmorgon!

Vaknade vi halv tio innan klockan ringde faktiskt. Therese skulle till Tandläkarn så vi drog upp och duscha så hon har åkt nu men kommer tillbaka sen. Ska göra ordning mej sen hittar jag på nå kul. Bloggar mer sen hej.

Mysigaste kvällarna på länge?

Jag och therese har precis varit ute på en lång promenad runt hybo, jätte mysigt och inte det minsta kallt heller. Mamma gav mej också mina skor som jag egentligen skulle få när jag fyller år men hade så svårt att välja vilka skit skor jag skulle ta så det var väll lika bra att ge mej dem anntar jag :D Knäppte lite bilder också, jätte fula blev dem men nån kanske blev bra. Lägger upp dem sen! Nu ska vi baka dumle kakor.

Städa?

Snart kommer Therese hit och innan de kanske man skulle städa rummet? Ser ganska förjävligt ut!


Plugg o wordfued

Nästan klar med allt nu, inte mycket kvar. Men vad händer sen? Det har jag ingen aning om.


Hemstudiedag

Kul att man inte har nån jävla aning om hur man ska komma in på mailen och skriva till lärarna när man börjar oh slutar.......-.- Ska dra mej upp ur sängen men hade gärna sovit lite till. Ska käka och sen är det bara att börja plugga.

Dags för en klippning, Jaaa!?


Otroligt glad chey!!

Att blogga hör nog till mitt liv, haha. Jag är super jävla glad! Idag då så sluta vi halv ett, grymt lr vad på en onsdag? :D, imorn är det hemstudiedag och är nästan klar med alla uppgifter i skolan. Fredag är vi ledig, UNDETBART! Och inte nog med det så fyller jag år på lördag! På måndag blire klippa och färga håret med therese i färla och sist men inte minst så drar jag, mamma och kanske therese? Till hudik på fredag och shoppar loss för hela slanten. Otroligt glad och nu blire bakning :D pussss heeej!

Blogg.se till din iphone nu!

Inte för att jag tänkte börja blogga igen men ville bara informera om att blogg.se äntligen har kommit iphone app! Jävligt bra tycker jag, lätt också :)

Vi ses snart puss


Söndag..........

Ni får leva med tåkiga inlägg och dålig uppdatering, tar en blogg pause efter det här!

En trög söndag det här. Imorse tog iaf jag och therese en jogging tur runt hybo bara men båda var så himla trött!
sen har vi bara suttit här vi datorerna.

Igår kväll hade vi iaf kul! precis innan vi skulle gå och lägga oss så va therese nere och jag uppe och hon bah: Det kanckar på dörren! :O
Jag: Hah tror jag inte på :D
Therese: Jo DET KNaCKAR PÅ DÖRREN!!
Sen sprang hon upp för trappen och hon var så rädd så hon snubblade och skrapa knät typ i trappan :D
Det var bara en av simon kompisar :D
så det skrattade vi som fan åt idag..........

Känns som jag måste plugga nu men har inte en jävla lust med det asså -.-
Vi hörs nå pusss





LML

Jag vill bara säga att therese är här en natt till och att jag fyller år om en vecka! klipp och färgtid är beställd också :D Och att min syster hittade en 100 lapp i min gamla jacka. LML♥

Nu är det fredag igen! :D

På skolan igår hade vi orgentering typ i köpingen. skit tråkigt plus att det var ett jävla skit väder!
men igår kväll iaf så stack vi till Ida och gratta henne, vi prata om allt och hade de treevligt.

Nu är therese här och vi har det skoj men nu ska vi möta Tilda o så för therese ska ha nå grejer typ.
vi hörs senare lr nå :)

 

Natti natti

Min kväll ha varit så trökig. Suttit och kollat på bonde söker fru inte det roligaste jag vet men vafan det finns inte ett skit att kolla på!
Men har iaf tryckt i mej en smoothie fast halva hamna på golvet, lr ja mattan så det vart ganska kladdigt. Så värsta fläcken med hallon där nu xD
Ska nog ta mej en dusch nu sen sängen. passar på att säga gosnatt också. Sov sött♥

bild sen i sommras

Onsdag

Kom nyss hem från att ha plockat svamp med pappa ute i skogen. Fick me oss två korgar höst kantareller så mina ben är ju lite halv slut, jao.

Hängde även med alice hem en snabbis idag men det blev inte så mycket gjort för pappa kom ju så snabbt..men nu ska jag väll chilla här o så. Pusss


gulligt ^^

min dag blev genast lite bättre

Trög dag, verkligen skit tråkig också!

H&M låg och väntade på mej på köksbordet när jag kom hem från skolan. Alltid lika kul de.
hm på nätet då liksom funkar inte vilket är typiskt så här nu när jag ska välja vad jag vill ha. Så senare så ska allt hamna i önskelistan när det funkar igen :D

Mushrooms








Bästa hemsudidagen. ELLER?

Rubriken säger allt! orkar inte prata om det här pluggandet! va hos alice idag iaf fattade inget i matten såklart och när jag kom hem så vart det ju nästan ännu värre! uscha vad jag hatar matte.

Nyss ätit och så inte så mycket mer. nu ligger bara en vet jävla chokladbit brevid mej som är syrrans?! :D
Mohaha

Räknar dagar :-D

En vecka och sex dagar kvar nu till jag är 14! :-D

Godmorgon..

Vaknade typ nyss, är as trött men får inte sova längre nuu. Min förskyldning håller sej kvar, jätte ont i halsen tror den aldrig försvinner!? Världens blåsapå tungan också, ajj! Blir en slööö söndag så tänker gå ner till soffan och lägga mej med en filt och godispåse<3 Kanske bloggar sen.

Sista inlägget ikväll

Just nu sitter jag och kollar på Allt en tjej vill ha på tv3 med godipåsen i knät. Reklam nu så passar på att blogga. Har sätt den en gång förut och den är rätt bra faktiskt. Idag har verkligen inget hänt! Drog till mormor när vi ändå va i ljusdal men inget annat roligt precis.. men jag har iaf kollat på alla hemsidor i hela världen känns det som efter saker jag vill ha när jag fyller år och så, I need so mutch, men kan knappt få hälften för att det ska va så dycht! Nu ska jag fortsätta kolla pussN

Saker jag önskar mej. ♥

Del 1.








______________________________________________________________________________________________

Godmorgon!

Ligger i sängen än och slöar, kanske borde gå upp? Men jag orkar inte. Ipaden håller mej sällskap här en stund, blir bra däh. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, känner på mej att det inte kommer bli "nå att göra heller" men vi får väll se. Igår kväll så var och ute och sprang lite och sen när jag kom hem vart det idol och kladdkaka<3 märkte ni föresten hur mörkt det var ute i går ungefär klockan nio? Kolsvart ju, att hösten och vintern ska vara så mörka det förstör hela skiten. Nu snart ska jag kliva upp och käka vi hörs!

FREEDAG! ÄR DET INTE UNDERBART!

Kom nyss hem skolan har gått super segt även om vi slutade typ 20 i 1. men aja en skön sak är iaf att vi har hemstudiedag på måndag så då drar jag och Moa till Alice och pluggar. toppen däh!

ikväll ska jag nog dra ut och springa har inte gjort det på länge och sen hemma kväll :)
Bloggar mer sen!


:)

Gammal bild.

Nu går ja och duschar sen så äre väll idol, eller?

Födelsedagar i full fart!

Simon fick välja mat idag och gissa vad? jo pizza såklart. så vi åkte upp och hämtad de, inte för att jag var sugen på de direkt så åt jag mindre en halva iaf :D nu är mormor här och vi ska snart äta tårta, kakor och massa gott!

Så idag har jag bakat chokladmuffins så hoppas att dem blev smarriga, as sugen nu (misstolka inte det där)
Aja ni får väll kanske bilder sen.

pss. Ni får gratta Simon själva det är jobbigt att hälsa grattis från den och den. Gör de själva!

Torsdag?

Är hemma i dag också i fall att, och imorn drar jag till skolan igen. Det är skit tråkigt att vara hemma och man missar skit mycket i plugget.

Men iaf så fyller Simon år idag, 17 år så vi ska gratta han när han kommer hem sen.
Och igår så gav jag Sandra en present som jag inte gjorde när hon fyllde år så hon fick 40 kr och lite klistermärken, hahah!
Och så kommer pappa och säger att hon skulle få en tjuga av farmor och farfar för att hon var så duktig på att plocka svamp så då plötsligt hade hon 60 kr :O
jag hade hade gjort allt för att få 60 kr?!?

Aja nu ska jag hitta nå roligt att kolla på på tvN :)



Saker som skulle behövas fylla på.










Godmorgon Världen!

Idag är jag hemma från skolan, lika bra när man har en sån hosta som jag har fått nu och är förskyld som tusan.
Jag vaknade ungefär för en timme sen då jag bestämmde mej för att läsa lite och nu sitter jag här och käkar lite gurkmackor :D♥

Idag ska jag bara vila och ta det lungt kanske plugga lite också. vi hörssssss


Tisdag

Idag kan man säga att jag är ganska förkyld, jo! Men annars har det väll varit bra i skolan och så fast gått ganska trögt ändå.
Efter skolan drog jag och Alice till biblioteket, hon lånade en bok sen gick vi och fika lite på fiket där.
drog till henne sen hann och kolla på en halv film innan mamma kom och sen så stack jag hem.

Om två veckor och 4 veckor kvar tills jag fyller år nu! och vet ni vad!?! Jag ska få en iphone 4 så är så jävla superglad nu!  


Det blir en vit. Mamma valde, egentligen hennes men hon tar min och jag den här :D

Måste skaffa mej ett par kängor. mina skor är slut!

Det går inte att ladda upp bilder. blogg.se suger.



Ni får ett par skor jag hittade på google rätt snygga ändå.


Måndag igen.

Ny vecka skit tråkigt. känner verkligen inte för att gå i skolan vill bara ha en veckas lov lr nå nuu.
Therese och jag sov över idag, tio över sju tror jag klockan va. Så mamma skjutsa oss blev en jävla stress så att jag till och med glömde telefonen hemma...?
Idag har vi fått lite nya arbeten och så och fåra paddor kom ju! så vi fick sitta med dem i en och en halv timme typ och bara kolla:D det var ju najs kan jag säga.

Efter skolan hängde jag med alice hem. vi gjorde inte så mycket käka och la oss på studsmattan i fina vädret typ.
Nu är jag hemma och har jätte ont i halsen verkligen. nu på sistonde har jag haft det varje dag efter skolan, tror therese har smittat mej för hon drog ju hem idag för sin förkyldning.

nu ska jag plugga läxa, hörs!


Ipad 2!!!!! <3

Sitter här med nya paddan på skolan, super glad just nu riktigt najs dej här!!!!! :DDDDD<333333333

Min helg lite snabbt.

Haft en jätte bra helg men fort har den gått!

Sov hos therese igår och vi gick ner mot ljusdal och crusingen och kolla runt lite. Inte för att det var roligt direkt utan bara att vi hade sjukt tråkigt. kom hem vid nio och sen var vi uppe till fyra och klev upp halv tio :D
Så det vart inte så mycket sovning.
Idag har vi kollat på lite filmer hemma hos henne och bara mystpyst kan man säga♥
Nu sitter vi hemma hos mej för hon ska sova här så vi tar bussen imorn tillsammans till skolan. Nu väntar vi på idol och sen blåbärs paj på de.

Puss hej lever pastej!


Helt jävla otroligt duktig. Tror jag kan låten nu, lyssnat på den sen jag kom hem..

Hej Lördag!

Idag har jag varit ute i finvädret och lyssnat på musik och bara varit. sen så kom pappa och sandra hem med flera kassar höst kantareller så nu har vi svamp hela året om :D

Efter maten drar jag till therese och sover där, hoppas på en rolig mys kväll med den bästa!♥
Pusshej!

Do it fun!




En trött tjej!

Sheit vad jag är trött asså, somnar snart. Kvällen har bestått av en hemmakväll framför idol och innan en härlig dusch, natchos och pita bröd o hela fadderullan! Imorn får vi se om jag sover hos therese så svårt att veta när hon inte hör av sej.
Och så är jag hemma själv jävligt länge imorn också så får väll se vad jag hittar på :)
Tror jag ska gå och lägga mej i sängen och läsa om nån stund, läsa ut boken nån gång och börja på en ny kanske.
Men först ska jag käka någonting gott Godnatt små söta

Gammal bild får ni leva med

Lite najsiga tårtor :D




Kan det inte vara fredag hela veckan? :D

Skolan har gått bra och så sen efter gick jag ner med therese till station, hon hem och jag tog bussen.
Nu äter jag pannkaka, och sen hoppas jag på att det blir nå jävlarns gott till midda!

Bloggar mer sen.

Min data :'(




Fint!



torsdag

Jag blir aldrig bra på klassfoton och idag tänkte jag att jag kunde ändra på det. Men så vart det verkligen inte! hon som knäppte på oss var så himla konstig och rolig så jag hålla nästan på att skita på mej när jag satt där. så att mitt garv vart med på bild...

Gud vad skönt det hade varit med helg nu, är himla trött. sprang i eljuspåret på idrotten och sen slutade vi som var rätt skönt. klockan 1?..
Nu ska jag lägga mej och läsa lite tror jag, ont i halsen också.
Och ni som vill veta hitta jag en ganska najs tröja på rio också.


As ful, men bjuder.

-

Idag hängde Therese med mej hem. Vi köpte en glass och sen tog bussen hem.
Sen var vi och hälsade på louse lilla bebis, så himla söt pch sen stack vi hem och bakade lite havreflarn.
dem vart super goda men efter rätt många så fick man nästan magknip.

Therese drog nyss och nu ska jag kolla på idol och sen ta en dusch!







Skit dålig bild men skitsamma! guldfynd 60 :-?

H&M♥



-



Jag blir galen snart. Min data har inte fixats än och jag har inte haft den på hela sommar lovet! det suger att lägga in alla bilder på pappas data jag vill verkligen ha min, jag har saknat dej för länge nu!♥


Fest!



månda rå!

Hemma från skolan, vi slutade vid halv tre. Vid lunch rasten gick jag och Therese till centrumhuset och hon köpte lite grejer och jag fick med mej ett par örhängen hem så visar dem senare.
På torsdag ska vi knäppa kort så måste hitta nå fint att ha på mej då, det ända som saknas är ju pengar?...

I kväll blir det nog att vara hemma och vila, skönt det också juh. Nu ska jag kolla på lite top model hejsvejs!

Så jävla grym tjej!

http://www.tv4.se/idol/klipp?vid=1976516&utm_medium=sharing&utm_source=permalink&utm_campaign=tv4play.se

Söndag

Idag har det varit ganska chill faktiskt. Sov hos therese inatt och hon hos mej igår natt. Igår kväll satt vi och kollade på två skräckfilmer och åt godis. En svensk som heter huset vid vägens ände, rätt så skit läskig faktiskt. Kom hem runt fyra idag ungefär och sen så har jag typ bara duschat och ätit mat. Sen klockan 8 äre ju idol också så det ska man väll se på :)

Är det bara jag som tycker att helgen har gått skitfort? Imorn är det skola igen, ny vecka och nya tag.


Freeeeeeedag! :D:D

Äntligen fredag!

Sitter här hemma med alice, kollar på lite tv sådäär. Vi fick sluta efter lunch idag det var skit najs! så jag och alice stack hem till mej, vi gör inte så mycket... så ni vet. Btw så fick vi kladdkaka idag på skolan :D

jippe therese kommer strax och nu ska jag och alice baka . hahah hejdå.



inspiration















-zsxdfghjklöä

Vad betyder Conocec este grupo på spanska? jag får syyk bryyyt!!

Första september

Försöker plugga spanska här...överskätter en text en ganska lång text tycker jah. Och vi har liksom haft en spanska lektion och jag kommer inte ihåg någonting sen tjuan, allvarligt det är skitsvårt!?





Guud vad jag saknar sommarn nu! nu väntas hösten och tråkvädret..

RSS 2.0